joi, 5 octombrie 2017

Omul Liviu Dragnea


        Marţi 3 octombrie 2017 la prezentarea la procesul pe care îl are la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Liviu Dragnea ne-a arătat că e om. Confruntarea cu UN ZIARIST şi câţiva protestatari l-a făcut să-i fie ruşine şi frică. Bravada cu miserupismul în faţa a 600.000 de protestatari s-a evaporat în faţa câtorva oameni.
        Greu de crezut că lui Dragnea i-ar fi ruşine. Satrapul PSD-ului care şi-a mazilit propriul premier-marionetă n-a fost în stare să înfrunte câţiva #rezistenţi. Omul care ridica pumnul către presedintele Johannis pentru nenominalizarea ca premier a unui actual şi fost ministru, Sevil Shaidehh, actual vizată de un dosar DNA pentru Insula Belina n-a fost în stare să privească în ochi câţiva TFL-işti.
        Frica l-a paralizat în momentul în care a văzut cătuşele. Acestea nu se regăseau în Programul de guvernare. Şi nu erau cătuşele DNA. Dar cătuşele sunt Bombonica de pe tortul acestui dosar.


        Frica îl va opri să reacţioneze precum Adrian Nastase (cu fularul). Ruşinea îl va opri să-i plagieze acest gest teatral. Ce mai rămâne? Nimic.
         Comportamentul unui mafiot care-şi cheamă gorilele pentru intimidare nu are cum să-i mai facă rău unui infractor, dar poate să dinamiteze cel mai mare şi mai corupt partid din România. Ceea ce nu reuşeşte “opoziţia”, reuşeşte Liviu Dragnea. Turbarea că nu mai este cel mai adulat căpitan de … barcă îl face să mitralieze fundul bărcii. Înghesuiala creată de prea mulţi membri de partid corupţi va scufunda cu repeziciune această barcă numită PSD.
         Mult mai grav este că Dragnea reuşeşte să treacă linia ridicolului şi să terfelească instituţii şi înalte demnităţi ale statului: ÎCCJ, Prim Ministrul României şi Preşedintele Camerei Deputaţilor.
        ÎCCJ este instanţa care l-a condamnat cu suspendare în Dosarul Referendumului. Este normal din punctul lui de vedere să trateze cu dispreţ această instanţă, să bombănească pe sub mustaţă şi să-şi încordeze muşchii (interlopilor). Ce mai are de pierdut în afară de LIBERTATE?
            Funcţia de premier este ocupată tot de Liviu Dragnea, prin cele 3 marionete: Sevil Shaidehh (refuzată), Sorin Grindeanu (demis prin moţiune de cenzură coordonată direct de Dragnea) şi Mihai Tudose (încă premier). Dacă Mihail Kogălniceanu, Lascăr Catargiu, Ion Brătianu, Dimitrie Sturza, Ion I. C. Brătianu, Nicolae Iorga, Ion Antonescu sunt nişte borne kilometrice reprezentative pentru această înaltă demnitate a statului, Liviu Dragnea este o balegă (de Teleorman).
          Funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor a fost compromisă în momentul în care un infractor a fost investit în acest post. Este cel puţin imoral ca un infractor să devină legiuitor, darămite şeful acestora. Dimitrie Ghica sau C. A. Rosetti nu pot fi mentori unui infractor.
        Suspendarea preşedintelui Johannis l-ar aduce la o poziţie distanţă de posibilitatea de a fi Preşedinte al Romaniei, chiar şi interimar. O alianţă de budoar între 5 foste neveste l-ar putea ajuta prin demisia manechinului la atingerea scopului suprem - Preşedinţia României. Relocarea Palatului Cotroceni pe Insula Belina şi concesionarea acestuia către TelDrum ar fi următorul pas în logica infractorului Preşedinte Dragnea. O cafea oferită de Trump la ceremonia de investire ar fi binevenită înainte de ÎNCARCERARE. Pentru că “somnul naţiunii naşte monştrii”.
         Un zeu poate fi izgonit din Olimp şi obligat să treacă Styxul. Dragnea e doar un om şi va fi izgonit din castelul de nisip de pe Insula Belina şi obligat să treacă Braţul Pavel spre Rahova.
          “Îndrăzneşte să crezi”, Liviu Dragnea!

Doru Apostol
5 octombrie 2017