luni, 25 septembrie 2017

Nihil sine Daddy

Magnum cum laude pentru Liviu Dragnea

            Plumbul este necesar pentru un Magnum 54.
            Plumb s-a găsit la Belina.
          Magnum 44 este un revolver carismatic printre cunoscătorii de arme care îi apreciază puterea de foc. Magnum 54 este Liviu Dragnea (54 de ani), arma îndreptată împotriva statului român de PSD, care a pus tunurile pe justiţie pentru a-şi amâna cariera scriitoricească penitenciară. Pentru a fi în asentimentul UDMR şi nefiind penitenciare în Judeţul Teleorman, probabil că-şi va cere executarea pedepsei la Penitenciarul Gherla sau Penitenciarul Miercurea Ciuc unde-ţi va putea exersa exprimarea bilingvă.
         Magna cum laude este aprecierea supremă pentru Preşedintele PSD care este şi Preşedintele Camerei Deputaţilor care este şi autorul Programului de guvernare care este şi premierul de facto din Guvernele Grindeanu şi Tudose care se visează şi următorul Preşedinte al Teleormaniei.
            Pentru necunoscători, Teleormania este viitoarea denumire a României, în care partidul unic va fi PSD, iar legile şi aplicarea lor se va desfăşura după staborul PSD. Nu este departe ziua când alternanţa zi-noapte va fi înlocuită de noaptea minţii. Astfel, “noaptea ca hoţii” va deveni un modus vivendi.


           Magnum 54 a fost doar bugetar. Totuşi a reuşit să-şi construiască un domeniu în Alexandria cu ajutorul Programului Prima Casă cu teren de tenis şi piscina. OUG 13, Teldrum, Fortaleza, Belina sunt accesorii la brelocul lui Magnum 54.
            Statutul de membru NATO impune 2% din PIB alocat armatei. Cred că pensia specială de care va beneficia Magnum 54 şi care va fi stipulată în viitoarea Constituţie a Teleormaniei va fi de 3% din PIB. Lunar. Pentru a nu mai fi deranjat senzorial de indiscreţia ANI, ANAF, DNA, OLAF şi alte organisme specializate de luptă împotriva fraudei.
          Gaura neagră este un concept din matematica şi fizica cuantică care defineşte o singularitate. Gaura roşie este un concept implementat de Magnum 54 care urmăreşte dezvoltarea unei singularităţi în Teleormania care se va supune matematicii şi fizicii PSD.
            Expresia Magna cum laude adresată lui Liviu Dragnea este o exprimare tautologică.
            Corect este Magnum cum laude.
            Pentru că Nihil sine Daddy.

Doru Apostol
25 septembrie 2017