duminică, 27 august 2017

5 milioane de e/i migranţi în România

           Vi se par mulţi sau puţini? De fapt, nici nu contează. Certitudinea e că au şi început să intre în ţară. Doar în luna asta au intrat în ţară câteva sute de mii. Creşterea economică nemaivăzută a României i-a pus la drum. Câţiva citesc Coranul, mulţi citesc Biblia şi cei mai mulţi citesc pe Facebook sau Internet despre realizările remarcabile ale PSD-ului.
            Mulţi au văzut raportările despre producţiile record la grâu, secară, orz, orzoaică şi triticale. Deşi unii au nostalgia plenarelor şi statisticilor comuniste, ministrul mioritic i-a adus la zi - la anul aşteaptă producţii record la căpşuni, castraveţi, sparanghel şi legume de seră şi se bazează pe expertiza dobândită de e/i migranţi. Eliminarea transhumanţei şi înfiinţarea a cel puţin o sută de mii de ferme zootehnice ne va plasa la anul pe primul loc în lume la producţia de lapte boabe. În loc de apă caldă şi apă rece la robinet va curge lapte şi miere marca PSD.


         Şmenarii şi prestidigitatorii de lângă Turnul Eiffel şi din parcările Europei au fost degrabă angajaţi la Ministerul Justiţiei unde 2Dorel joacă alba-neagra cu legile pro/anti corupţie. Acestora li s-a promis impozitarea cu 0% a sumelor obţinute din lobby-ul pentru transformarea infracţiunilor de camătă, trafic de influenţă şi de persoane, tâlhărie, dare şi luare de mită în contravenţii şi într-un modus vivendi al persoanelor angajate la stat. Se mai poartă negocieri în privinţa transformării ajutoarelor sociale în pensii speciale şi a integrării profesionale a persoanelor eliberate din penitenciare. Promovarea agendei LGBT va merge în paralel cu dezincriminarea infracţiunilor cu conotaţii sexuale (incest, viol, pedofilie etc.)
         Întrucât fondurile obţinute prin naţionalizarea Pilonului II de pensii sunt suficiente pentru acordarea pensiilor speciale doar până la sfârşitul anului se poartă tratative cu guvernele din blocul comunitar ca sumele acumulate din contribuţiile e/i migranţilor care vor pătrunde în România să fie transferate eşalonat în următorii 2-3 ani la bugetul de stat al României pentru asigurarea creşterilor salariale şi de pensii promise în Programul de guvernare al PSD. Astfel se creează loc pentru migraţia islamică din Europa şi se degrevează piaţa muncii europene de aportul e/i migranţilor care vor pătrunde în România.
          Estimările şi simulările cu privire la creşterea încasărilor la bugetul de stat datorate consumului par să fie depăşite de realitate din cauza acestei intrări masive de e/i migranţi. Şi pe bună dreptate, deoarece câteva milioane de oameni vor avea nevoie de smartphone-uri, plasme, hrană, îmbrăcăminte, locuinţe. Doar creşterea preţului chiriilor va aduce sume considerabile la buget de pe urma impozitelor.
           Sistemul de sănătate se va relaxa deoarece mulţi dintre aceştia vor veni cu medicamentele direct de afară, iar numărul mare de doctori şi asistente întorşi va suplini lipsa acută de personal din prezent. De acest exod vor beneficia şi persoanele în vârstă care vor avea de acum o asistenţă permanentă calificată.
         Ministrul manualului de sport şi-a manifestat îngrijorarea cu privire la scăderea procentului de diplome plagiate datorită acestui exod, dar promite să ia măsuri - diplomele se vor putea multipica la xerox iar el le va semna pe genunche.
         Ca o surpriză, ministrul Tineretului şi Sportului speră într-un rezultat favorabil al negocierilor privind desfăşurarea din 2018 a meciurilor din cupele europene ale echipelor Real  Madrid şi FC Barcelona pe viitorul stadion din Alexandria în loc de Santiago Bernabeu şi Camp Nou.
         Ministra Fondurilor Europene jubilează deoarece mizează pe o naţionalizare a fondurilor acumulate de e/i migranţi.
         Ministrul IMM-urilor îşi propune înfiinţarea unui Departament al Afacerilor Foarte Mici în cadrul ministerului pe care îl păstoreşte de sub kippa.
           Introducerea accizei la carburanţi va fi înlocuită cu interpretarea preţului de 4,5 ROL/litru în 4,5 EURO/litru. Se asigură astfel o trecere lină de la moneda naţională la cea europeană.
          Conform sintagmei “După mine, potopul!”, Volguţa pare foarte mulţumită că va putea acorda creşterile salariale şi de pensii în mandatul său conform Programului de guvernare. Doar al 13-lea salariu se pare că e cu ghinion. După … potopul …
          “Fă, Doino” şi “Fă, Graţielo” speră ca până la terminarea mandatului să rezolve problema vânatului şi a pădurilor din România. Eliminarea acestora va preveni posibilitatea adăpostirii în munţi a celor 5 milioane de e/i migranţi. “Codru-i frate cu românul” va deveni istorie.
            Ministrul de Externe doar a testat terenul când a făcut declaraţii cu privire la aproximativ 2 mii de migranţi care vor intra în ţară. În realitate, acesţia vor fi scutiţi de drumul până la Nancy pentru votarea PSD-ului.
           Ministra Românilor de Pretutindeni pare uşor dezamăgită de acest exod invers al diasporei, dar promite să-i consilieze chiar dacă au ales să se întoarcă în ţară.
            Da, diaspora este cea care ne va furniza cele 5 milioane de e/i migranţi. Astfel este respectat şi Articolul 3 alin.4 din Constituţie.

            Notă:
            E-migranţii sunt cei care au părăsit România din diverse considerente, iar i-migranţii sunt copiii e-migranţilor români născuţi în afara ţării care vor veni în România.

            PS. Vi se pare ireal ce-aţi citit? Daţi Refresh la pagină şi recitiţi de 2 ori. Sau îmi daţi un SMS şi postez articolul pe încă 2 site-uri, pentru a vi se valida cele 3 surse de informare.

Doru Apostol
27 august 2017