miercuri, 12 iulie 2017

Mustăciosul varsă lacrimi şi vorbeşte singur la Zidul Plângerii

             
            Prima conferinţă de presă a mustăciosului din această călătorie în Ţara Sfântă a adus clarificari cu privire la ambulanţa care l-a dus de la aeroport la o cunoscută clinica din Tel Aviv. Lângă el se afla ministrul IMM-urilor, care şi-a pus expertiza la dispoziţia şefului său pentru o operaţie de circumcizie care îi lasă pe adversarii politici fără replică. De multe ori i s-a reproşat că “a belit plua” când a luat vreo decizie politică privind Programul de guvernare, astfel că de acum acest impediment a fost rezolvat - v-a înfrunta orice situaţie cu capul sus, fără a mai beneficia de protecţia prepuţului. Sau cu alte cuvinte, senzaţia de belire va fi permanentă până la iminenta condamnare şi pe parcursul executării pedepsei, până la sfârşitul zilelor.


          Al doilea obiectiv al acestei vizite este un upgrade la programul Black Cube cu noua variantă DeepBlack Cube care are rolul de a preveni programele Hard Chains şi The Shawshank Redemption (Închisoarea îngerilor).
            Cu programul Alcatraz se confrunta în cazul celui de-al treilea obiectiv. Dictatorul Roşu trebuie să dea socoteala pentru întârzierea constituirii Fondului Suveran şi transformarea acţiunilor fondului în acţiuni la purtător (similar ca în cazul Teldrum). Asociaţii lui Soros par că nu mai au răbdare şi nu dau semne că sunt interesaţi sau afectaţi de implicarea binomului. Pentru aceştia este mai importantă preluarea pe persoană fizică a Grădinii Maicii Domnului decât stabilirea unui prag de 114 milioane de euro ca prag pentru abuzul în serviciu. 

Doru Apostol
12 iulie 2017