marți, 28 februarie 2017

Motivarea CCR

Presiuni asupra motivării CCR

       Din surse demne de încredere s-a aflat că se fac presiuni asupra draftului motivării CCR cu privire la conflictul de natură constituţională între DNA şi Guvern sesizat de Tăriceanu.
       La redactarea acestei motivări au participat şi cei mai cunoscuţi manelişti. În antiteză cu scandarea străzii “DNA / Să vină să vă ia”, aceştia au intrat în sediul CCR cântând la portavoce “Vine Poliţia / Şi-mi ia toată marfa”. Cunoscuţii interpreţi de manele şi-au reiterat susţinerea pentru preşedintele celor 3 milioane şi ceva de votanşi ai PSD-ului care în viziunea lor poate reprezenta România “care este” inclusiv în faţa preşedintelui american. Aceştia au sugerat că n-ar strica o vorbă bună pentru returnarea celor 100.000 de dolari confiscaţi zilele trecute de vameşi pe un aeroport american. Sau în compensare, aceştia se oferă să cânte în următoarele campanii electorale şi sindrofii de partid. Bineînţeles, banii vor fi “fără număăăăr!”
       Maneliştii au cerut să se consemneze că oricine îl contrazice pe preşedintele mult iubit al partidului de guvernământ să fie încarcerat de urgenţă şi expulzat în Coreea de Nord. Maneliştii au venit şi cu propunerea de schimbare a imnului cu melodia “Să moară dujmanii mei”.
       O altă propunere inedită de modificare a Constituţiei înaintată de manelişti se referă la numărul parlamentarilor. Aceştia doresc 300 de parlamentari PSD, restul locurilor fiind scoase la concurs în următoarele campanii electorale pentru restul partidelor. Astfel se asigură pentru eternitate majoritatea parlamentară PSD, fără a mai fi nevoie să fie deranjaţi decedaţii din Teleorman şi celelalte judeţe roşii.
       Maneliştii au cerut Curţii Constituţionale scoaterea în afara legii a sintagmei “grup infracţional organizat”, deoarece ca şi în politică, şi maneliştii şi comunităţile etnice se bazează pe relaţii de cumetrie.

       Ginerele preşedintelui CCR le-a mulţumit maneliştilor pentru sugestiile făcute şi le-a dat asigurări că dosarele acestora vor fi dezvăluite presei doar după ce faptele vizate vor fi prescrise.

       După plecarea maneliştilor de la sediul CCR, jandarmii au solicitat suplimentarea efectivelor pentru a mătura cu celeritate seminţele sparte de aceştia.

Doru Apostol
28 Februarie 2017