vineri, 23 decembrie 2016

Activitate intensă la Deveselu

Activitate intensă la Deveselu

            Surse anonime (dar de încredere) de la baza militară Deveselu au confirmat intensificarea operaţiunilor în cadrul acestei baze cu privire la activităţi specifice ISR (intelligence, surveillance & reconnaissance) cu privire la construirea a două noi scuturi în ţară, amândouă în Bucureşti: unul pe Kiseleff şi unul la Cotroceni. Se speră ca ambele scuturi sunt defensive, precum este cel de la Deveselu.



            Scutul de pe Kiseleff este unul îndreptat spre americani. Pe pozele realizate nu se văd clar etichetele cutiilor de transport, existând bănuieli că ar avea provenienţă rusească, iraniană sau siriană, chinezească sau din Coreea de Nord. Scrisul nu este lizibil, fiind acoperit de mâzgălituri cu markerul.
            Scutul de la Cotroceni este unul îndreptat spre susţinătorii lumii arabe. Au fost identificate cutii de transport de provenienţă europeană. Nedumerirea este că acelaşi tip de cutii de transport echipament inscripţionate cu o stea albastră şi un cub negru s-au văzut la ambele locaţii, neputând fi identificată provenienţa. Interesul este ridicat pentru aceste cutii, deoarece astfel de cutii cu o stea albastră au fost văzute şi la contracandidatul democrat, ceea ce nu este “politically correct”.
            Sursa nu a putut da relaţii cu privire la câte arme nucleare de la Incirlik au ajuns în ţară. A părut să nu înţeleagă întrebarea cu privire la diferenţa între transportul de tip NATO sau turcesc.
            Sursa a mai precizat că viitoarea administraţie americană aşteaptă să treacă Crăciunul pentru a vedea care dintre cele două scuturi vor deveni operaţionale şi acordă un wild card pentru cel de la Cotroceni. Acest rezultat va influenţa decizia de modificare a culorii hainelor lui Moş Crăciun sau a unei cunoscute băuturi carbogazoase.
            S-a cerut sprijinul poliţiei pentru identificarea celor care sunt împotriva consumului de carne de porc.


Doru Apostol